ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія облради визнає позицію Олійника стосовно голів райадміністрацій упередженою?

|

Тимчасова депутатська комісія Львівської обласної ради з перевірки фактів законності звільнення чотирьох голів РДА (Бродівська, Самбірська, Мостиська, Яворівська) вилучить у Львівської ОДА додаткові матеріали справи. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив заступник голови тимчасової депутатської комісії з перевірки фактів законності звільнення голів чотирьох голів РДА Михайло Ваврин.

«Під час сьогоднішнього, 1 червня, засідання комісії ми проаналізували матеріали колегії ЛОДА від 17 травня. У нас є дуже багато сумнівів щодо об’єктивності, прозорості рішення колегії щодо чотирьох голів РДА. Ми бачимо упередженість Львівської ОДА. Комісія вирішила вилучити і вивчити додаткові матеріали у Львівської ОДА. 5 червня ми визначимо графік поїздок по чотирьох районах з метою вивчення ситуації на місцях. Під час цих поїздок окрім вивчення матеріалів ми проведемо зустрічі з господарським активом, громадськістю та політичними партіями», – наголосив М.Ваврин.

На черговому пленарному засіданні сесії Львівської облради, яке відбудеться 12-15 червня, комісія доповідатиме висновки своєї роботи та вноситиме рекомендації.

«Особисто я вважаю, що висновки комісії будуть такими: дії голови Львівської ОДА були упередженими та такими, що не відповідають реальному стану речей, носили політичний характер під економічним прикриттям. Але це – моя особиста думка. Рішення комісії буде колегіальним», – підкреслив М.Ваврин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *