ОСТАННІ НОВИНИ

Вартість житла на вторинному ринку у Львові з початку року зросла на 4,8%

|

За даними аналітиків Універсальної інвестиційної групи, які дослідили дані 12-ти львівських агентств з нерухомості, середня вартість квадратного метра житла на вторинному ринку на початку травня становила 959 доларів США. Таким чином ціни на вторинному ринку у Львові цьогоріч зросли на 4,8%.

Середня площа квартир, які у Львові виставляють на продаж, складає 58,1 метрів квадратних, а средня вартість такого помешкання – 55 тисяч 690 доларів США.

За даними Універсальної інвестиційної групи, змінилася і структура ринку: якщо на початку року пропозиція житла класу „економ” сягала 28%, то вже на початку травня – понад 40%. Хоч ціна цього житла виросла найбільше.

На первинному ринку житла у Львові цінова пропозиція на початку квітня цього року у 18-ти будівельних компаніях коливалася між 600 і 1284 доларами США за один квадратний метр.

На думку аналітиків Універсальної інвестиційної групи, в наступні місяці слід також очікувати поступового росту цін (приблизно на 1% в місяць) на житло на вториному ринку Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *