ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію Львівської обласної ради перенесли на 29 травня

|

Позачергову сесію, яку запланували провести 26 травня сьогодні члени президії вирішили перенести на 29 травня. Причиною зміни дати стало звернення голови Львівської ОДА Петра Олійника, в якому він просить змінити дату, оскільки того ж дня заплановане засідання організаційного комітету щодо святкувань 750-річчя Львова та 150-річчя від дня народження Івана Франка, на якому буде присутнім Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

Відтак після заперечень з боку представників БЮТу та ВО „Свобода” щодо перенесення дати проведення сесії врешті члени президії зійшлись на рішенні провести сесію 29 травня. Однак члени президії проголосували за рішення звернутись до голови ЛОДА Петра Олійника, аби він звернувся до Президента, щоби він в свою чергу до 29 травня не підписував подання на звільнення чотирьох голів РДА.

Тому на позачерговому засіданні депутати розглядатимуть питання „Інформації про соціально-політичну ситуацію у Львівській області”.

Нагадаємо, що 19 травня УНП, ВО „Свобода” та БЮТ ініціювали провести позачергову сесію Львівської обласної ради через те, що звільнення голів Самбірської, Яворівської, Мостиської та Бродівської РДА розцінюють як політичний тиск.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *