ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник обговорив з Єхануровим фінансування ювілеїв Львова та Франка

|

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник під час зустрічі з прем’єр-міністром України Юрієм Єхануровим прозвітував про стан справ в області у першому кварталі цього року, повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

Юрій Єхануров у розмові з керівником області відзначив, що задоволений зменшенням падіння об’ємів виробництва на Львівщині з 19% до 1,4%, виконанням надходжень до бюджету у І кварталі цього року, а також зменшенням у березні заборгованостей з виплати заробітної платні. За словами прем’єр-міністра України економіка Львівщини набула позитивних та динамічних тенденцій.

Юрій Єхануров дав окремі доручення голові облдержадміністрації Петру Олійнику щодо розвитку промислових підприємств Львівщини, водопостачання сільських населених пунктів, функціонування підприємств гірничої хімії та видатків на культуру.

Додатково Петро Олійник обговорив з Юрієм Єхануровим питання стану фінансування програм пов’язаних із святкуванням 750-річчя міста Львова та 150-річчя з дня народження Івана Франка. Прем’єр-міністр України дав додаткові доручення щодо прискорення фінансування цих програм.

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров зазначив, що позитивно оцінює роботу області у першому кварталі цього року та задоволений звітом керівника Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *