ОСТАННІ НОВИНИ

Об’єднання політичних партій та блоків погрожує актами громадської непокори

|

Представники блоків Литвина, Писарчука, Кармазіна та партій „Віче”, Партії зелених України, СПУ, СелПУ та Партії Регіонів на Львівщині підписали сьогодні Меморандум з вимогою перерахунку голосів та покарання винних в організації фальсифікацій на виборах 2006 року.

„Результати підрахунків голосів виборців вражають. Виявлені численні порушення порядку підрахунку голосів. Фальсифікуються протоколи дільничних виборчих комісій, зникають голоси виборців. Демократія в Україні, за яку велася така важка боротьба, опинилась під загрозою” – стверджується в меморандумі..

Усвідомлюючи рівень небезпеки для держави, для майбутнього всього народу України, ми прийняли рішення о б’єднати наші зусилля для захисту конституційних прав і свобод. Ми будемо вимагати повного переразунку голосів, встановлення організаторів фальсифікацій, забезпечення невідворотності та покарання винних.

Справедливість є і за неї варто боротися!» – заявляють підписанти.меморандуму.

Представники вищезгаданих блоків та партій також підписали заяву, в якій зокрема, сказано, що вони «залишають за собою право вдаватись до всіх можливих засобів боротьби в межах чинного законодавства включно до актів громадської непокори на всіх рівнях».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *