ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники з Дрогобича поїдуть додому

|

Сьогодні під час засідання Конкурсного комітету з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування було прийнято рішення надати дрогобицьким перевізникам ПП „Грицай” два тимчасові дозволи на маршрут Трускавець – Львів (через Самбір) та два тимчасові дозволи Львів – Лішня (через Дрогобич).

Перевізники ПП «Грицай» також мають один постійний дозвіл на маршрут Дрогобич – Львів (через Пустомити) і ще два тимчасові на цей же маршрут та один постійний дозвіл на маршрут Львів – Ніжанковичі. Ще двох працівників ПП «Грицай» пообіцяло взяти до себе на роботу Миколаївське АТП.

Після перевірки Миколаївському АТП було надано два постійні дозволи на маршрут Дрогобич – Львів, які підприємство виграло на тендері 10 березня. Перевірку підприємства «Галич-авто» (нагадаємо, що ПП «Грицай» звинувачувало підприємства у тому, що вони подали на конкурс невірні дані) буде продовжено. Якщо до цього підприємства не буде жодних претензій йому нададуть два постійні дозволи на маршрут Львів – Дрогобич.

Перевізники ПП «Грицай» сказали, що швидше за все поїдуть сьогодні від Львівської ОДА. Завтра о 12.00 вони повинні отримати тимчасові дозволи.

Тендерний комітет на отримання постійних дозволів на маршрути Трускавець –Львів (через Самбір), Львів – Лішня (через Дрогобич) відбудеться не раніше аніж у травні. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *