ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Сало дав слово офіцера не підвести виборців у Верховній Раді

|

Кандидат у народні депутати до Верховної Ради України від Народного блоку Наталії Вітренко Олег Сало звернувся до електорату України, де пообіцяв не підвести своїх виборців після виборів. Повідомляє Офіційний сайт Народного блоку Наталії Вітренко. Текст звернення подаємо повністю:

„Шановні виборці!

Шановні колеги-співробітники органів внутрішніх справ.

Я, Сало Олег Михайлович, генерал-майор міліції, висунутий кандидатом у депутати до Верховної Ради України від Блоку Наталії Вітренко “Народна опозиція”.

Звертаюсь до Вас, шановні виборці і, в першу чергу, до своїх колег – діючих працівників всіх підрозділів міліції, до тих, хто за власним бажанням, або внаслідок “правового бєспрєдєла” був вимушений піти у відставку, а також до ветеранів органів внутрішніх справ.

Зі свого досвіду працівника органів внутрішніх справ, який пройшов шлях від рядового до генерала, стверджую, що тільки компетентний висококваліфікований підхід до організації роботи, повсякденне піклування про стан справ, про людей з якими ти працюєш, може дати конкретні результати.

І, будучи обраним у вищий орган народної влади, активно відстоюватиму законні інтереси, честь і гідність кожної людини, незалежно від звань, рангів і посад.

Перш за все буду домагатися вирішення у всіх гілках влади найбільш болючих проблем, які назріли в органах внутрішніх справ, а саме:

– в законодавчому порядку домагатися збільшення фінансування для органів внутрішніх справ із Державного бюджету, в тому числі заробітної плати, бо це жалюгідне фінансове забезпечення, яке є сьогодні, штучно створюється за рахунок 15-відсоткового некомплекту особового складу Міністерства внутрішніх справ. Адже станом на сьогодні зарплата українського міліціонера є одною з найнижчих в СНД;

– повернення працівникам органів внутрішніх справ надбавок до зарплати, та втрачених пільг, що були незаконно відібрані, а це 50 відсотків – оплата за житло, комунальні послуги, безкоштовний проїзд в громадському транспорті та інші;

– необхідне встановлення справедливого надання житла для працівників міліції з щорічним виділенням з фонду місцевого самоврядування і чітко зафіксованого відсотка квартир для молодих працівників і тих, хто гостро потребує;

– домогтися остаточного вирішення в діяльності Державної Автомобільної інспекції, яка сьогодні практично не функціонує, а хаос на дорогах призводить до жертв ДТП та людських жертв;

– вирішити проблему забезпечення пенсійних виплат працівникам міліції, незалежно в якому році вийшов на пенсію, враховуючи режим роботи, пов’язаний з небезпекою для життя та здоров’я правоохоронців.

Шановні друзі, колеги! До виборів залишилися лічені дні. Зробіть свій вибір чесно і сміливо, ви голосуєте за добробут і майбутнє своєї родини і в цілому України.

Підтримайте на виборах Блок “Народна опозиція”, який іде у списку під N32. Я даю вам слово офіцера, що ми вас не підведемо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *