ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана симпатизує усім "помаранчевим" і вірить у їх об`єднання

|

Руслана має симпатії до БЮТ, Кличка і УНБ Костенка і Плюща. Тому вона вірить, що сили, які були разом під час «помаранчевої революції», після виборів знову об’єднаються у коаліцію. «Щодо коаліції—є страх, однак сподіваюся, що вони це зроблять заради держави»,—зазначила Руслана, що йде №5 у списку «Нашої України» до Верховної Ради, під час зустрічі з студентами Львівської національної академії мистецтв, повідомляє ЗІК.

«Я знаю, що гасло «Україна в нас одна»—це не лише передвиборче гасло, а й позиція Ющенка,—запевнила вона. – А та антиукраїнська політика, яка зараз провадиться у багатьох українських ЗМІ, просто вибиває у людей грунт з-під ніг».

Руслана спростовує усі закиди щодо слабохарактерності Віктора Ющенка, запевняючи, що у того «така позитивна енергетика, що йому вдається злагоджувати конфлікти і знаходити компроміси». А на запитання, чи довіряє вона не лише Президентові, а й його команді, співачка відповіла: «Він опирається на цю команду, це його віддані друзі. А те, що деяких людей підставили і спровокували, – це політичні технології. Багатьом не сподобалася перемога «помаранчевої революції» і «підстави» розпочалися буквально на наступний день».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *