ОСТАННІ НОВИНИ

Найчастіше українців нелегально переправляють до Польщі, Італії та Туреччини

|

Польща, Туреччина та Італія – країни, куди українців найчастіше переправляють нелегально на роботу, про це сьогодні під час засідання Львівського прес-клубу повідомив начальник відділу з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВСУ у Львівській області Володимир Вовк. Відтак минулого року на Львівщині правоохронці затримали дві групи, які нелегально переправляли громадян України закордон.

Крім того, за словами пана Вовка, минулоріч на Львівщині правоохоронці порушили чотири кримінальні справи по статті “шахрайство” відносно груп, які брали гроші за перевезення людей закордон, проте не виконували взятих на себе зобов’язань.

“Протягом минулого року та від початку цього року на Львівщині зафіксовано п’ятеро потерпилих від торгівлі людьми. Зараз встановлено 30 потерпілих, проте кримінальні справи не порушені ”, – сказав пан Вовк. Причиною неохоти людей-потерпілих співпрацювати із органами внутрішніх справ, на думку Володимира Вовка, є те, що людина боїться осудження її іншими людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *