ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавецьким тепловикам обмежать постачання газу

|

ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» в установленому порядку дала доручення газовим господарствам Львівської області щодо примусового обмеження газопостачання комунального теплопостачального підприємства “Наше місто” (м. Трускавець Львівської області) через вкрай низький рівень розрахунків за спожитий газ, передаэ прес-служба ДК «Газ Украъни». Нині підприємству не підтверджено планові ресурси газу на третю декаду лютого.

КП “Наше місто” є найбільш недисциплінованим платником за газ у Львівській області – рівень його розрахунків за блакитне паливо протягом січня-лютого 2006 року не перевищував 14%. З початку 2006 року КП “Наше місто” накопичило 618,7 тис. грн. боргу за спожитий газ. Обсяги природного газу не виділено також таким підприємствам ТКЕ Львівщини, як Управління будинками м. Буськ, ЛКП «Затишне», ДП «ЛАНД-ЖКВ» ВАТ «ЛЗА», де стан розрахунків на нульовому рівні.

Низьким залишається й загальний рівень розрахунків за спожитий газ теплопостачальних підприємств Львівської області, який в січні склав 52%,у лютому – 26%, а з початку поточного року – 43%. Водночас, усвідомлюючи важливість газопостачання підприємств ТКЕ для належного забезпечення теплом населення та об’єктів соціальної сфери, ДК «Газ України» вкотре пішла назустріч теплопостачальникам та підтвердила на третю декаду лютого 2006 р. ресурси природного газу іншим підприємствам комунальної теплоенергетики Львівської області обсягом понад 22,5 млн. куб. м. Теплопостачальні підприємства Львова – МКП “Львівтеплоенерго” та МКП “Залізничнетеплоенерго” – на третю декаду отримали відповідно 10 млн. куб. м. та 2,5 млн. куб. м. природного газу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *