ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їде посол Великобританії

|

Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії здійснить одноденний робочий візит до Львова завтра, 16 вересня. Про це повідомили в прес-службі Посольства Великобританії.

Це один з регулярних візитів Р.Брінклі у Львівську область, де уряд Великобританії підтримує багато заходів і де розташовується регіональний центр Британської Ради, передає «УНІАН».

Це також можливість зустрітися з посадовими особами області і спостерігати за прогресом у роботі програм, які фінансуються Міністерством Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID). Вони підтримують зміни в адміністративних і управлінських системах на регіональному рівні, фінансують ініціативу громад і допомагають їм оволодіти новими знаннями і навичками для подолання власних проблем.

Програма візиту посла включатиме зустріч з першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Мирославом Сеником і відвідування проектів, які фінансуються DFID, зокрема, проект “Економічний і соціальний розвиток Львівської області” і проект “Ми – одне суспільство”, який впроваджується в рамках програми “Демократизація України” в місті Броди.

Брінклі також відвідає 12-й Форум видавців у Львові, на якому Британська Рада матиме свій стенд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *