ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці вітають підприємців

|

Державна податкова адміністрація у Львівській області привітала підприємців Львівщини з Днем підприємця. Подаємо текст привітаггя повністю:

“Шановні підприємці Львівщини!

Від імені Державної податкової адміністрації у Львівській області вітаю Вас з нагоди Дня підприємця.
Уже традиційно в першу неділю вересня в нашій державі відзначається День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво й приватна ініціатива. Саме сумлінна праця підприємців сприяє впровадженню сучасних ефективних методів господарювання та підвищенню добробуту наших громадян.
Органи державної податкової служби області зацікавлені в процвітаючих суб’єктах підприємництва. Адже розвиток підприємництва та збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дають можливість забезпечити міцне соціальне майбутнє громадян, яке задекларували Президент та Уряд України.
ДПА у Львівській області виступає за партнерські стосунки з платниками податків, які працюють в правовому полі. Ми готові до відкритої та чесної співпраці з вами.
Сьогодні як в цілому в державі, так і в податкових органах проходить процес оновлення. Ми намагаємося змінити усталений у громадськості імідж податкової служби як “карального органу”, викоренити хабарництво, виховати чесного та порядного податкового інспектора і довести, що державна податкова служба служить інтересам народу. Повернення довіри підприємця до податкового органу – це для нас завдання номер один.
Висловлюю підприємцям Львівщини щиру подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність.
Бажаю Вам міцного здоров`я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів! Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою й успішною.

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *