ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін підтримав список міської ради щодо реконструкції Львова

|

Кабінет міністрів України 18 серпня прийняв, а прем’єр-міністр Юлія Тимошенко підписала постанову про виділення Львову 50 мільйонів гривень на ремонт і реконструкцію історичної частини міста. При цьому був затверджений список об ’ єктів реконструкції, запропонований міськрадою, а не мером Львова та міськвиконкомом. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив президент НТКУ Тарас Стецьків

„Мені особисто вдалося переконати і міністра фінансів, і міністра економіки, що за основу списку переліку об’єктів у Львові, на які потрібно виділити кошти, треба брати не те, що запрпонував мер міста і виконавчий комітет, а те, що схвалила рада. Я пояснив їм різницю, яка зокрема полягає в тому, що гроші треба спрямовувати не на відбудову Високого Замку, а на Собор святого Юра, реконструкцію історичної частини”, – розповів Тарас Стецьків.

Відтак Львів до кінця 2005 року отримає 50 мільйонів гривень за графіком, швидше за все по 8-10 мільйонів гривень щомісяця. Серед переліку об’ єктів, на які виділять кошти – Собор святого Юра, палац Потоцьких, театр ім. Заньковецької, діючі школи, які входять до історичної частини міста, ремонт доріг, лікарень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *