ОСТАННІ НОВИНИ

"Пора" затвердила голову і збирається до Карпат

|

4 серпня Політрада партії „Пора” затвердила рішення установчих зборів Львівської обласної організації „Пора” про обрання Андрія Рожнятовського на посаду голови обласної організації партії. Про це повідомив голова ЛОО „Пора” Андрій Рожнятовський. Політрада також затвердила й інші рішення конференції.

9 липня у Львові відбулася установча конференція Львівської обласної організації політичної партії „Пора”. Головою Львівської обласної організації політичної партії „Пора” обрано члена політради партії Андрія Рожнятовського. Інших кандидатур на посаду голови обласної організації партії не висувалось. Андрій Рожнятовський залишається головою громадської організації „Пора-90”, повідомляє „Прес-Тайм” .

Андрій Рожнятовський також повідомив, що позачерговий з’їзд політичної партії „Пора” відбудеться 19-20 серпня у Карпатах. „З’їзд відбудеться у Карпатах. Напевно. Це буде у Ворохті”, — сказав він. Проведення позачергового з’їзду викликане необхідністю вирішити негайні питання партійного життя, зазначив Андрій Рожнятовський. Раніше планувалося, що з’їзд партії „Пора!” відбудеться у вересні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *