ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські журналісти все ще сподіваються зустрітися з Папою Бенедиктом XYI

|

Львівські журналісти, які збиралися до Німечини на зустріч з Папою Римським Бенедиктом XVI , звернулися до МЗС з проханням посприяти їм у відкритті віз до Німеччини. Незважаючи на те, що Генеральне консульство Німеччини в Україні вдруге повідомило працівникам львівських ЗМІ про відмову у відкритті візи, журналіти все ще мають надію туди потрапити.

Як повідомила „ Гал-інфо” керівник групи Надія Пастернак, вчора генеральне консульство кожному членові групи особисто надіслало повідомлення про відмову у відкритті візи зазначивши, що воно має право не повідомляти причини відмови.

„Ми звернулися до МЗСУ, до „Репортерів без кордонів” і сподіваємося, що бодай частині групи таки вдасться поїхати”, — зазначила керівник групи. За словами Надії Пастернак, працівники консульства нікого не викликали на співбесіду, не перевіряли достовірності документів чи місця праці. На її думку, відмова консульства є безпідставною і „львівська” група вибрана випадково.

Зустріч молоді з Папою Римським Бенедиктом XVI мала відбутися під час святкування Всесвітнього дня молоді, яке відбуватиметься в німецькому місті Кьольні з 16 по 21 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *