ОСТАННІ НОВИНИ

ХДС хоче знати, чи не "піарила" обласна адміністрація Януковича за державні кошти

|

Голова Львівської обласної організації партії Християнсько-демократичний союз, народний депутат України Антон Ружицький скерував депутатське звернення до голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника із депутатським зверненням про надання інформації щодо висвітлення у 2004 році у засобах масової інформації діяльності Львівської обласної держаної адміністрації, передає прес-служба обласного осередку ХДС. Подаємо текст звернення:

“Відповідно до обласного бюджету на 2004 рік було виділено 110 тисяч гривень для висвітлення діяльності Львівських обласної ради та обласної державної адміністрації на телебаченні та у періодичних виданнях. За інформацією багатьох журналістів та громадян в період кампанії із виборів Президента України певна частина зазначених коштів скеровувалась керівництвом Львівської обласної державної адміністрації на публікацію агітаційних матеріалів у підтримку кандидата на посаду Президента України В. Януковича. У разі підтвердження таких фактів можна стверджувати про нецільове використання бюджетних коштів та зловживання владою.

Виходячи із викладеного вище звертаюсь до Вас із проханням подати наступну інформацію та дати офіційне роз’яснення з наступних питань:

1. Дані про використання коштів обласного бюджету на висвітлення у 2004 році у засобах масової інформації діяльності Львівської обласної держаної адміністрації;

2. Перелік усіх оплачених у 2004 році Львівською обласною державною адміністрацією публікацій у друкованих та електронних засобах масової інформації (з вказуванням дати публікації (виходу телерадіопередачі), назви видання та суми оплати)”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *