ОСТАННІ НОВИНИ

Розгляд справи щодо скасування договорів оренди Брюховецької селищної ради відбудеться завтра

|

Судове засідання щодо скасування договорів оренди між Брюховецькою селищною радою та підприємствами „Буддизайн” та „Новобуддизайн” повинно відбутися завтра о 10 годині у Львівському місцевому господарському суді. Це вже друге засідання у справі, повідомила депутат Львівської міської ради Віра Лясковська.

За її словами, на першому засіданні у справі, яке відбулося 29 червня, представники відповідача були відсутні, відтак її перенесли на 13 липня. „Ми сподіваємось, що завтра таки відбудеться нормальне засідання, якщо представники відповідача знову не придумають якоїсь причини для відтермінування”, сказала пані Лясковська.

Нагадаємо, що згідно з рішенням Брюховецької селищної ради від 1 квітня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 8,86 гектарів земельної ділянки ТзОВ „Новобуддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вулиці Ряснянської селища Брюховичі.

А згідно з рішенням від 25 березня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 9 гектарів земельної ділянки ПП „Буддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вулиць Незалежності – Ряснянської селища Брюховичі. До цього вищеназвані території належали Львівському держлісгоспу, але рішеннями Брюховецької селищної ради від 18 березня 2004 року та 11 березня 2004 року землі вилучено з держлісфонду Брюховецького лісництва та віднесені до земель рекреаційного призначення. 14 лютого була прийнята ухвала суду про те, що рішення Брюховецької селищної ради по обидвох ділянках Брюховецького лісу є незаконним і було прийнято рішення скасувати це рішення.

За протокольним дорученням Львівської міської ради, інтереси ради у суді будуть відстоювати 4 депутати: Віра Лясковська, Юрій Кужелюк, Тетяна Крушельницька та Данило Ярема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *