ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль дав волю кулакам на засіданні Верховної Ради

|

Народні депутати України побилися на засіданні Верховної Ради. Бійка, зокрема, зав’язалася між членом фракції БЮТ Андрієм Шкілем і комуністом Юрієм Соломатіним. До неї згодом приєдналися представники фракцій СДПУ(о), Регіонів України, «Нашої України», СПУ і НПУ.


Намагаючись зробити все можливе, щоб ВР продовжувала в нормальному режимі розглядати законопроекти Андрій Шкіль спробував відняти у представників КПУ мегафон, в який вони виголошували промови, тим самим заважаючи розгляду законопроектів.


Представник Президента в парламенті Сергій Соболєв спробував відштовхнути членів фракції КПУ від трибуни. Депутати завдавали один одному удари по голові. Депутати фракції КПУ включили сирени, які прикріплені до мегафонів.


Крім того, під час бійки був порваний плакат з фотографіями депутатів-сумісників, що був повішений на столі президії.


Голова ВР Володимир Литвин попросив народних депутатів заспокоїтися і не відстоювати «власних політичних інтересів». Тим часом представник КПУ спробував зламати мікрофон у спікера. У зв’язку з цим виникла бійка в самій президії парламенту між представниками КПУ і БЮТ.


На даний момент депутати від Народної партії щільним кільцем оточили спікера парламенту, щоб дати йому можливість ставити на голосування законопроекти, що розглядаються, повідомляє кореспондент «proUA».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *