ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено кримінальні справи проти посадовців Брюховицької селищної ради

|

Львівський міжрайонний природоохоронний прокурор 10 червня порушив кримінальну справу проти посадових осіб ПП “Буддизайн”, ТзОВ “Новобуддизайн” та Брюховицької селищної ради за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Ще в березні минулого року рішенням сесії Брюховицької селищної ради цим фірмам було надано дозвіл про виготовлення проектів відведення земельних ділянок і затверджено відвід земельних ділянок для будівництва дошкільного оздоровчо-виховного центру та дошкільного спортивно-оздоровчого центру.

Однак в подальшому службові особи Брюховицької сільської ради за попередньою змовою із службовими особами ПП “Буддизайн” та ТзОВ “Новобуддизайн” протягом півроку не здійснили жодних заходів направлених на розроблення проектів зазначених центрів, а навпаки – прийняли рішення згідно яких частину земель незаконно передали під житлову забудову.

Окрім цього, службові особи вказаних ПП та ТзОВ передали в суборенду стороннім приватним особам для індивідуального будівництва, чим фактично вивели дані ділянки із земель рекреаційного призначення. Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *