ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Стецьків виступає за розпуск виконкому

|

Співголова фракції “Наша Україна” у Львівській міській раді Андрій Стецьків переконаний, що виконком міськради потрібно розпустити, про це повідомила Львівська обласна організація партії НС «Наша Україна».

За його словами, останнім часом загострилось протистояння між депутатами Львівської міської ради та виконавчими органами міськради. Вершиною цього протистояння можна вважати останні рішення виконкому щодо розподілу 50 мільйонів гривень державної субвенції на святкування 750-річчя Львова.

„Міський голова та виконавчі органи задекларували що вони будуть відновлювати фортецю на високому замку. Проте цим самим вони порушують ухвалу Львівської міської ради, щодо переліку об’єктів, які мають бути профінансовані за рахунок державної субвенції. Тим паче, що ухвала передбачає погодження фінансування вказаних в додатку об’єктів з постійною комісією фінансів та планування бюджету. А виконавчі органи надіслали до кабінету міністрів України документ із зовсім іншим переліком об’єктів, аніж затвердила на сесії Львівська міська рада”, – стверджує депутат.

Стецьків вважає, що відбувається нецільове використання коштів. На його думку, слід по-перше, провести службове розслідування цих фактів. А по-друге, слід прийняти рішення щодо діяльності самого виконкому.

„Фракція „Наша Україна” буде ініціювати не тільки висунення незадовільної оцінки діяльності виконавчих органів Львівської міської ради, але й будемо ставити питання про розпуск виконавчого комітету, як такого що порушує закон про місцеве самоврядування та ухвали Львівської міської ради” – зазначив Андрій Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *