ОСТАННІ НОВИНИ

«Оптіма-Капітал» та «АртА Цінні папери» підписали угоду про співпрацю

|

Компанія з управління активами «Оптіма-Капітал», яка входить у групу компаній «Оптіма» та ТзОВ «АртА Цінні Папери» вирішили частково координувати свою діяльність на українському фондовому ринку з метою «об’єднання зусиль задля створення нових проектів та їх запровадження» і підписали відповідну угоду про співпрацю. Про це йдеться у релізі компанії “Оптіма-капітал”.

спільних проектів, про які йде мова у рамковому договорі, уже знаходиться у стадії розробки і незабаром компанії оголосять про початок його реалізації. Ідеться про випуск корпоративних облігацій великих українських компаній.

За словами директора компанії «АртА Цінні Папери» Тімура Хромаєва «Розвиток фондового ринку в Україні вимагає від операторів координації зусиль. «Оптіма» заявила про себе як про серйозного гравця на ринку управління активами ПІФів, а також зайняла свою нішу в організації облігаційних запозичень для компаній середньої капіталізації. Нас цікавить їх досвід і нам імпонує їх динамічна манера ведення бізнесу».

Олег Михальцевич, заступник генерального директора КУА «Оптіма-Капітал» так коментує підписання угоди: «Лідер облігаційного ринку та компанія з величезним досвідом роботи на фондовому ринку, якою є «АртА Цінні Папери», з одного боку, та молода і амбіційна фінансова Група Компаній «Оптіма», з іншого, дуже добре доповнюють одна одну».

«АртА Цінні Папери» входить у групу компаній «АртА», яка спеціалізується на послугах інвестиційного банкінгу у сфері залучення боргового та акціонерного фінансування для своїх клієнтів. Компанії АРТА успішно співпрацювала з такими стратегічно-важливими українськими підприємствами як НАЕК «Енергоатом», «Південно-Західна залізниця», ДАТ «Чорноморнафтогаз», НАК «Нафтогаз України» у сфері випуску внутрішніх та зовнішніх облігацій. Загалом за останні два роки компанія АРТА приймала участь у трансакціях по залученню зовнішнього фінансування на суму близько 1 млрд доларів США та випуску внутрішніх облігацій на загальну суму понад 1 млрд. гривен.

Група Компаній «Оптіма» об’єднує компанію «Оптіма-Інвест», фінансову компанію «Оптіма-фінанс» та КУА «Оптіма-Капітал». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку. Вартість активів під управлінням КУА «Оптіма-Капітал» складає більше 9 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *