ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво області закликає керівників районів до співпраці

|

Ефективна співпраця органів державної влади та органів місцевого самоврядування – запорука успішного впровадження адміністративно-територіальної реформи, про це заявив голова ЛОДА Петро Олійник під час сьогоднішньої наради керівництва області з головами райдержадміністрацій, районних рад та міст обласного значення з питань поглиблення співпраці та підготовки до адміністративно-територіальної реформи.

Голова ЛОДА повідомив, що незважаючи на те, що за 5 місяців поточного року бюджет області перевиконаний на 10 відсотків, проте в районах вже є відставання у виплаті заробітної плати бюджетникам. Найбільші заборгування мають Сокальський, Самбірський райони, а також міста Дрогобич та Борислав.
Він також зазначив, що значною проблемою на сьогодні є об’єкти подвійного підпорядкування, як-от Грибовицьке сміттєзвалище.

Голова Львівської облради Михайло Сендак заявив, що його хвилює співпраця голів РДА та районних рад, тому що часто вони не можуть знайти спільної мови у вирішенні важливих для районів питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *