ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник просить звільнити Климовича

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник надіслав листа до голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Іванові Чижу з проханням розірвати контракт із генеральним директором Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярославом Климовичем.

Підставою для написання листа стало рішення сесії облради від 14 грудня минулого року, у якому депутати висловили недовіру Ярославу Климовичу і звернулася до Президента України та в.о. Прем’єр-міністра з вимогою звільнити його із займаної посади.

Під час сесії Львівської обласної ради 15 квітня цього року голова Львівської ОДА Петро Олійник заявив: „Поки Чиж буде чижувати, Климович залишиться на своїй посаді”.

Водночас, секретар Ради національної безпеки та оборони Петро Порошенко 23 квітня цього року висловив впевененість в тому, що Верховна Рада повторно розгляне питання про звільнення голови Державного комітету з телебачення й радіомовленню Івана Чижа у травні.

Ярославові Климовичу закидають закриття програм, у яких журналісти намагалися об’єктивно подавати інформацію, непрозоре освоєння коштів, отриманих від реклами, надання ефіру 12 каналу загальноукраїнським телекомпаніями без відповідних ліцензій, а також – запровадження цензури під час виборчої кампанії 2004 року, повідомляє “Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *