ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний комітет просить правоохоронців "стукати" на нафтопереробників

|

Львівське територіального управління Антимонопольного комітету України звертається до правоохоронних органів з проханням надати інформацію, яка допоможе встановити можливе існування „картельної змови на ринку нафтопродуктів”.

Львівське територіальне відділення АМКУ нагадує, що відповідно до частини 4 ст. 6 ЗУ „Про захист економічної конкуренції” той з учасників змови, хто першим добровільно повідомить про антиконкурентні узгоджені дії, звільняється від відповідальності за вчинене порушення.

Начальник першого відділу досліджень і розвідувань Львівського територіального управління АМКУ Мирослав Левицький повідомив „Гал –info”, що на даний час Львівським теруправлінням не доведено факту змови нафтопереробників на ринку Львівської області. Можливість існування такої змови не виключається з огляду на постійне коливання цін на нафтопродукти на Львівщині.

Окрім цього, за його словами, Антимонопольним комітетом України встановлені факти порушення антимонопольного законодавства у сфері реалізації нафтопродуктів на загальноукраїнському рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *