ОСТАННІ НОВИНИ

Трудовий колектив “Полярону” проведе пікет у Києві

|

Представники трудового колективу Львівського ВО “Полярон” завтра пікетуватимуть Міністерство промислової політики України в Києві. В цей час у Мінпромполітиці засідатиме міжвідомча галузева комісія, яка вирішуватиме питання щодо того, чи звільнити директора ВО “Полярон” Олександра Чауса чи продовжити з ним контракт.

Як повідомив голова ініціативної групи трудового колективу ВО “Полярон” Анатолій Зиновик, пікетувати Міністерство до Києва поїде близько сотні “поляронівців”, але попри те роботу на заводі не буде зупинено. “Минулого тижня прихильники із числа заступників О.Чауса організовували акцію підтримки свого директора під стінами Мінпромполітики України. Зрозуміло, що це було зроблено на замовлення. Ми маємо побоювання щодо того, що Міністерство може, незважаючи на вимоги трудового колективу та відповідне подання Львівської ОДА, продовжити контракт О.Чаусу ще на 3-6 місяців”, – розповів А.Зиновик.
Довідка: Працівники “Полярону” звинувачують директора підприємства О.Чауса у зумисному доведенні заводу до банкрутства і висловлюють недовіру директору.

Заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак на початку цього тижня заявив, що Львівська облдержадміністрація (після того, коли представники ЛОДА спільно із представниками Мінпромполітики відвідали ВО “Полярон”) скерувала подання до міністра промислової політики України Володимира Шандри, у якому просить “ розглянути питання заміщення з посади директора “Полярону” О.Чауса”. Повідомляє Західна інфорамційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *