ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко почав місячник боротьби з блатними номерами

|

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко оголосив сьогодні у Львові про початок місячника боротьби з блатними номерами. За даними міністра, від сьогодні номери з абревіатурами ВРУ, АПУ і КМУ є нечинними і підлягають обов’язковій заміні. Відповідний наказ МВС було підписано ще вчора.

Відтак власники таких номерів можуть або здати номерний знак і взяти в ДАІ інший, заплативши при цьому 80 грвиень за техталон, або ж залишити його собі на пам’ять і отримати цілком новий номер за 200 гривень. Також ліквідуються номери з абревіатурою МІ, які останнім часом мали міліцейські машини. За словами Луценка, номери у міліції знову будуть синього кольору і там не буде ніяких букв, а лише чотиризначний номер, прапор України та міліцейська символіка. Натомість ці номери віддадуть, за словами Луценка, репресованим, ветеранам та власникам «запорожців» та «москвичів».

Натомість спецномерів для державних достойників буде близтко 130. Вони будуть білими з державною симовлікою та тризначною цифрою. Номер 001 отримає Президент України, 002 – Голова Верховної Ради України, 003 – Прем’єр-міністр і так далі в алфавітному порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *