ОСТАННІ НОВИНИ

Через 100 днів ЛОО КУН готова відповідати за ситуацію у Буському районі

|

Після того, як голова ЛОО КУН Михайло Вовк пропрацює головою Буської РДА протягом ста днів він буде готовий брати на себе політичну відповідальність за те, що було зроблено в районі протягом цього часу – повідомив сам М. Вовк під час прес-конференції.


За його словами, вже наступного понеділка він планує зустрітися з представниками малого та середнього бізнесу. Вовк також обіцяє, що пострияє зміні керівництва районної податкової та силових структур. А усі контролюючі органи М. Вовк планує попередити, що вони протягом максимум півтора місяця мають реагувати на прохання і допомагати представникам бізнесу відкрити справу, а не чекати на хабар.


До речі, Михайло Вовк переконаний, що й після його призначення ЛОО КУН нармально працюватиме: „Я свої повноваження маю складати наступного року. Але в партії є актив, люди в нас працють на громадських засадах. Ідеологія і структури сформовані і люди вконують свої функції” – наголосив Вовк. А наради, за його словами, проводитимуть або у вихідні, або після роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *