ОСТАННІ НОВИНИ

КУА „Оптіма-Капітал“ повідомляє про зростання прибутковості своїх ПІФів

|

Компанія з управління активами „Оптіма-Капітал“ під управлінням якої знаходиться чотири пайові інвестиційні фонди, повідомляє про зростання прибутковості диверсифікованих ПІФів „Надійний“ і „Збалансований“ за січень 2005 року.

Зокрема, зростання вартості інвестиційного сертифікату ПІФу „Надійний“ протягом січня станом на 01 лютого 2005 р. становило 114,97% річних, а ПІФу „Збалансований“ – 113,91% річних.

Варто зауважити, що зростання вартості диверсифікованих ПІФів КУА „Оптіма-Капітал“ станом на 1 січня 2005 року склало: по фонду „Збалансований“ – 25,47% річних; по фонду „Надійний“ – 26,14% % річних. Тобто за січень було досягнуто кардинального зростання вартості паю.

Раніше повідомлялося про те, що загальна вартість активів під управлінням КУА „Оптіма-Капітал“ перевищила позначку 6 млн. грн. а також про підписання угоди між КУА „Оптіма-Капітал“ і АТ „Кредит Банк (Україна)“ „про надання послуг з розміщення та викупу цінних паперів ІСІ“, яка, по-суті, створює роздрібний ринок інвестсертифікатів в Україні.

Довідка про компанію

Компанія з управління активами (КУА) „Оптіма-Капітал“ входить у групу компаній „Оптіма“, яка об’єднує фінансову компанію „Оптіма-фінанс“ та компанію „Оптіма-Інвест“. Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.

Довідка про пайові інвестиційні фонди

Пайовий інвестиційний фонд (ПІФ) – відносно новий фінансовий інструмент на українському фондовому ринку і є одним з інструментів розміщення вільних коштів.

У Російській Федерації сума активів під управлінням складає 219 млрд. RUR Ставки дохідності коливаються в межах від 15% до 70%.

Обсяг ринку американських фондів спільного інвестування сягає 1,9 трильйона USD.

Сума активів під управлінням польських ІСІ сягає 10 млрд. USD.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *