ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Дячишин відкрив персональну фотовиставку

|

У мистецькому об’єднанні „Дзига” сьогодні відкрили персональну фотовиставку молодого фотохудожника Юрія Дячишина під назвою „Звуки міста”. За 2,5 роки творчої діяльності Юрій Дячишин брав участь у кількох конкурсах: „Контрасти”, „По ту сторону міфу”, „Без кордонів”, а цьогоріч – „30th S.I.E.P 2005” та „Нове обличчя України”.

Це третя фотовиставка у „Дзиці”, раніше виставляли фотографії О. Огородника та К. Горішного, які демонстрували своє бачення реалій сьогодення. Цією виставкою, показують погляд молодого покоління. Олег Огородник, який завітав на відкриття зазначив, що Юрій – „фотографічна зірка, що сходить“. Його роботи пройняті лірично-трагічними нитками. „Львів і львів’ян так гарно не показували вже багато років. Не пригадую, щоби хтось робив такі вдалі репортажні виступи у Львові” – наголосив він.

Наставник Ю. Дячишина, член Спілки фотохудожників України Юрій Шипунов зазначив: „Можливо перша виставка дещо передчасна, але вона досить продумана, а головне – просякнена органічною потребою самовираження і самоствердження, нестримним бажанням автора заявити про себе. І хоч досконалість ще далеко, заявка ця доволі серйозна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *