ОСТАННІ НОВИНИ

Деякі об’єкти можуть бути звільнені від сплати земельного податку

|

Комісія з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою обласної розглянула 28 січня 10 питань порядку денного, повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Члени комісії, якою головує Я.Янишин, говорили про відведення земельних ділянок для об’єктів підприємницької діяльності у Самбірському та Дрогобицькому районах, м.Трускавці, виділення коштів „Галсільлісу“ в рамках цільової програми розвитку лісового господарства Львівщини у 2005 році. Депутати також обговорили затвердження на черговій сесії облради проектів про порядок продажу у власність земельних ділянок для громадських та державних потреб на території області, а також про звільнення деяких об’єктів від сплати земельного податку.

Комісія крім того розглянула проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області, яку розробило головне управління економіки ЛОДА, у частині АПК, земельних та екологічних проблем. Депутати подали свої корективи щодо розподілу коштів по районах у цих галузях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *