ОСТАННІ НОВИНИ

“Кібер-няня“ захистить дітей від порносайтів

|

У комп’ютерних клубах Львівської області буде введено програму „Кібер-няня“, – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник Служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимир Лис.

Завдяки використанню у комп’ютерних клубах дискети „Кібер-няня“ автоматично буде вводитись програма про заборону порносайтів. Дискета містить велику базу, на 36 тис. порносайтів, і коли дитина заходитиме на порносайт, то відразу на екрані комп’ютера натомість з’являтиметься корисна наукова чи інша пізнавальна інформація.

За словами В.Лиса, „на сьогодні у Львові на впровадження програми „Кібер-няня“ погодилися тільки два власники комп’ютерних клубів. Нашим завданням є максимально розтиражувати ці дискети, і банально дарувати їх власникам клубів, і вже на їхній совісті буде те, чи використовуватимуть вони „Кібер-няню“ чи ні“. Він також зазначив, що розповсюдження дискети „є справою часу, оскільки кошти на тиражування не були передбачені. Але один спонсор обіцяв, що надасть матеріальну допомогу на 1 тис. грн., а саме стільки потрібно для тиражування цих дисків“.

У Києві таку програму вже впроваджено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *