ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенка та Януковича можна було скуштувати на смак

|

Студенти з Варшави запропонували львів’янам „Скуштувати українську владу на смак“. Саме таку назву мала акція, зініційована організацією „Вольна Україна“ (Польща) та руху „Помаранчева альтернатива“.

Мешканці Львова могли скуштувати шоколадні голови Віктора Ющенка та Віктора Януковича, які виготовив польський різьбяр Вєслав Янош з двох блоків шоколаду 30х30 см. Щоправда, з провладного кандидата можна було лише легенько відрізати шматочки ззаду, а Ющенка радили не чіпати взагалі. А все тому, що окрім львів’ян, шоколадні шматочки двох політиків куштуватимуть ще у Тернополі, Хмельницькому, Вінниці та Києві.

Власне столиця України стане апофеозом усього дійства, задуманого польськими та українськими студентами, які вчаться у Польщі. Окрім шоколадних голів, учасники акції везуть людям на Майдан побажання від мешканців інших міст, котрі під час акції можна буде наговорити у спеціальний помаранчевий телевізор; двохсотметрове оранжеве полотно, на якому усі бажаючі пишуть свої побажання; і такого ж кольору шарф, повідомляє ЗІК.

„Цей шарф десь тиждень тому почала в’язати Руслана, перебуваючи у Варшаві в наметі біля української амбасади, — розповіла один з організаторів акції Майя Вус. – Тепер цю справу продовжують усі бажаючі у кожному місті, яке ми проїжджаємо. Нині цей шарф має 15 метрів завдовжки, але ми сподіваємося, що він сягне 30“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *