ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник хоче, аби Сало покаявся

|

Керівники силових структур Львівщини потрапили під політичний “тиск і нацьковування” голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та народних депутатів України Петра Олійника і Ярослава Кендзьора, заявив на сесії ЛОРА начальник УМВС у Львівській області Олег Сало. Він звинуватив Львівський обласний штаб Віктора Ющенка у тому,чим насправді займалися керівники правоохоронних структур – у незаконному використанні відкріпних талонів при голосуванні 21 листопада та чиненні політичного тиску, Інформаційний центр Комітету національного порятунку Львівщини.

Народний депутат Петро Олійник у відповідь зазначив з сесійної трибуни, що посадові особи, в тому числі і скомпроментований в очах львівської громади Олег Сало, вчинили злочин, перешкоджаючи вільному волевиявленню своїх працівників. “Крім того, безпосередньо в день виборів було затримано представника правоохоронних органів, який підпалив бюлетені в урні на одній із виборчих дільниць Львова. Пане Олеже, закликаю вас, покайтесь” – додав народний депутат.

24 листопада сесія Львівської обласної ради прийняла рішення про відсторонення Олега Сала від обіймання посади начальника УМВС у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *