ОСТАННІ НОВИНИ

Побиття Глови має побутове підгрунтя – Радзієвський

|

Керівник обласного штабу Януковича Олексій Радзієський важає, що інцидент з керівником штабу Віктора Ющенка у Буському районі Богданом Гловою має виключно побутове підгрунтя. „Я зателефонував у міліцію і з’ясував, що він їхав по трасі і грубо порушував правила дорожного руху“ – сказав Олексій Радзієвський.

За словами керівника штабу Януковича, пан Глова робив на дорозі якісь маневри, що затримували рух інших автомобілів. Саме тому один з екіпажів, що рухалися за Богданом Глоовою таки обігнали його авто, притиснули під обочину і дали „кілька разів по писку“.

На репліку журналістів, що правила дорожного руху не передбачають мордобою, Олексій Радзієвський зазначив, що водить авто уже 30 років і прерасно розуміє стан автомобілістів, яким не дають нормально проїхати і гальмують рух. „Мені не дивно, що декому в таких ситуаціях так і хочеться такому, ледь не сказав козлові, баранові пояснити що до чого на дорозі“ – сказав Олексій Радзієвський. Але тут же зазначив, що сам він ніколи рукоприкладством щодо інших водіїв не займався, бо має важку руку і уявляє собі наслідки.

Минулої суботи прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області розповсюдила інформацію про те, що на вулиці Грінченка невідомі побили керівника Буського штабу Віктора Ющенка Богдана Глову. Сам потерпілий стверджує, що інцидент має політичне підгрунтя. За даним фактмо перевірку проводить Личаківський РВВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *