ОСТАННІ НОВИНИ

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини святкує двадцятиріччя

|

Протягом двох днів з нагоди двадцятої річниці Центру творчості дітей та юнацтва Галичини („Погулянка”) відбуваються конференції, виступи творчих колективів та спортивні змагання. На сьогодні заплановано провести гала-концерт мистецьких колективів та фестиваль дитячо-молодіжних фольклорно-естетичних колективів.

Розпочалося святкування ще учора. Було проведено конференцію „Молодь у світі що розвивається: досягнуте, реальність, перспектива”, твочі зустрічі „В сузір’ї Погулянки” в яких взяли участь колективи: театру „Погулянка”, „Джерела”, „Дзвіночка” та інші. Проводили й майстер-класи з хореографії, театрального мистецтва, образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва А також спільно з орагнізацією „Пласт” поблизу озера на території „Погулянки” з 15 до 21-ої години можна було побачити спортивні змаги та показові виступи під керівництвом пластунів.

Сьогоднішні врочистості розпочалися з конференції „Діалог про співпрацю позашкільних закладів освіти та громадських організацій у вихованні творчо активної молоді”. З 14 до 17-ої години відбудеться фестиваль за участі дитячо-молодіжних фольклорно-етнографічних колективів. А завершиться святкування гала-концентром на площі перед ЦТДЮГ за участі: ансамблю танцю „Радість”, театру-студії „Погулянка”, ансамблю „Серпанок”, камерного хору „Жайвір” ат інших колективів. Серед гостей гала-концрту запрошено також І. Мацялка, Н. Карпу, М. Шуневича, О. Щербакова, І. Доля та гурт „Ватра”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *