ОСТАННІ НОВИНИ

Рейтинг Ющенка зростає і завдяки цинізмові Януковича – Петро Олійник

|

Згідно з соціологічними дослідженними, за Ющенка у Львові проголосувало б 74,75% опитаних, тоді як за Януковича лише 8,9%. А за умови виходу Ющенка в другий тур, йому віддадуть свої голоси 85,2% львів’ян – такі результати соціологічного дослідження сьогодні оприлюднив керівник обласного штабу Віктора Ющенка Петро Олійник.

За словами П. Олійника, вже протягом двох років вони роблять соціологічні дослідження, щоби мати для себе реальну картину. „Як менеджерові мені не вигідно щось підтасовувати, бо я маю знати, що в місті коїться насправді” – зазначає він. Це опитування робив Незалежний центр соціо-психологічних досліджень при Асоціації практикуючих психологів Львівської області, який знаходитья в ЛНУ ім. І. Франка.

Дослідження також показали високу активність електорату. Так, обов’язково візьмуть участь у виборах 89% львів’ян. Водночас, виборці готові боротися за свої голоси, якщо не буде прізвищ у списках – 52%, а 27% людей готові йти на акції протесту у власному місті, якщо результати голосуваня не збігатимуться з даними екзит-полу, ще більше 5% – готові поїхати протестувати до Києва. Діяльність уряду Януковича 35,2% львів’ян оцінюють негативано, ще 29,3% негитивно оцінюють роботу обласного штабу Януковича. Натомість 49,5% опитаних позитивно оцінють діяльність штабу Ющенка.

На думку П. Олійника, рейтинг Ющенка зріс після того, як вони розпочали тури по України і зайняли чітку послідовну позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *