ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк привітав львів’ян з Днем міста

|

У цю неділю другий рік поспіль львів`яни свякуватимуть день народження міста Лева весною. І хоча заходи триватимуть лише один день, організатори намагалися урізноманітнити та наповнити святкову програму. Концерти, виставки, конкурси — кожен з відпочиваючих зможе знайти собі та друзям розвагу до душі.Сподіваємося, що нічого не зіпсує нам святкового настрою. З цієї нагоди міський голова Львова Любомир Буняк привітав мешканців міста. Подаємо повний текст привітання.

“Дорогі львів’яни !

Щиро у мирі, спокої і радості відсвяткували ми з вами світле свято Воскресіння Христового, яке в Християнському світі є найбільшим із свят, бо символізує початок нового життя, очищення наших душ, наповнення їх любов’ю і надією.

Відтак із чистими серцями підійшли ми до святкування Дня Львова, який уже вдруге приурочений до Дня святого Юрія, Покровителя нашого міста.

Підготовка до Дня Львова і святкування його вимагають від кожного неабияких духовних зусиль. Маємо усвідомити насамперед свою цілісність, приналежність до єдиної і великої сім’ї нашого древнього міста. Маємо об’єднатись як єдина сім’я у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, бути терплячими, допомагати убогим, хворим і безпомічним, усім, хто потребує нашої допомоги.

Якщо ж заглянути у минуле, то зрозуміємо, що саме так, у любові і злагоді, взаєморозумінні і толерантності співіснували у Львові представники різних націй. Це вони з року в рік, із століття в століття творили для нас наше прекрасне місто, котрому ми з вами маємо віддaти тепло сердець, маємо дбати про нього, як кожен з нас доглядає свою домівку, свою родину.

Дорогі львів’яни ! Щиро вітаю вас із святом древнього Міста Лева. Бажаю усім доброго здоров’я, радості, добробуту і щастя, ніколи не забуваймо, що нам з вами випала честь продовжити літопис легендарного міста, овіяний звитягами легендарних предків.

Міський голова Львова Любомир Буняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *