ОСТАННІ НОВИНИ

Палили пічку, а спалили кімнату

|

Учора у Львові по вул. А.Навої, 29 через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення виникла пожежа в цегляному житловому будинку. В результаті пожежі знищено житлову кімнату площею 15 квадратних метрів, прямі збитки складають – 3 000 гривень – повідомляє ГУ МНСУ у Львівській області.

В смт. Івано-Франково по вул. Залізничній, 1 через пустощі з вогнем сусідських дітей виникла пожежа в цегляній господарській будівлі, яка належить пенсіонерці. Вогонь знищив дах господарської будівлі, пошкодив перекриття та старі речі домашнього вжитку. Прямі збитки складають 500 грн. А у селі Бердихів Яворівського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, який належить 61-річному пенсіонерові. В результаті пожежі вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в кімнаті на суму 500 гривень. Причина пожежі – необережність господаря при курінні.

Загалом, протягом минулої доби, зареєстровано десять пожеж, вісім з який у житловому секторі, прямі збитки становлять близько 19 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *