На чиновників Садового є кримінальна справа

|

За розтриньканих 247 тис. грн для львівської гімназії

У Львівській області слідчий відділ Галицького РВ Львівського міськуправління ГУ МВС України в області порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 210 КК України, стосовно службових осіб управління капітального будівництва Львівської міської ради, які використали не за цільовим призначенням

247,7 тис. грн бюджетних коштів, виділених на реставрацію Львівської академічної гімназії. Про це ЗІК повідомила прес-служба МВС України.

Департамент ДСБЕЗ МВС України на системній основі вживає заходів із протидії зловживанням і хабарництву службових осіб навчальних закладів усіх рівнів, управлінь і відділів освіти обласних і районних державних адміністрацій, нецільовому використанню та розкраданню бюджетних коштів, які виділяють на функціонування установ і закладів системи освіти, а також протиправного розпорядження їх майном. Спільно з Генеральною прокуратурою України, Службою безпеки України, ДПА, Міністерством освіти і науки України та Голов­держ­службою затверджено План спільних заходів правоохоронних органів держави щодо протидії корупції та хабарництву у сфері освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *