Іван Гринда, депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода»: «Ми будемо позбуватися пам’ятників тоталітарного минулого»

|

«Ідучи на вибори, наша партія записала у свою програму демонтаж символів тоталітарної епохи. Для прикладу, по вулиці Стрийській ми хочемо демонтувати зірку, де ще написано «Побєда». Ми неодмінно будемо порушувати питання демонтажу цієї зірки і всього, що пов’язано з комуністичним тоталітарним минулим. Це принципова позиція нашої партії.

Ми не боїмося спротиву. Це наша земля, на якій ми, українці, господарі. Ми бачили, що коїлося в Естонії – там російські спецслужби організували погроми в місті, але правоохоронна система спрацювала чітко. Думаю, у нас вона працюватиме не гірше.

Водночас не хочемо робити якихось радикальних заходів. Питання демонтажу порушуватимемо на сесії Львівської міської ради. Для вирішення цього питання мала б бути створена спеціальна комісія. Для нас, як для націоналістичної організації, це принципові речі. Ми будемо позбуватися пам’ятників тоталітарного минулого».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *