Сергій Смірнов, депутат Львівської міської ради: «Сподіваюся, вибори не зіпсують відносини між політичними силами, представленими в міській раді»

|

«У виборчий список БЮТу, сформований на основі трьох партій, від львівської організації партії Реформи і Порядок включено Олега Баса. Враховуючи те, що загалом до списку ввійшло 50 представників партії «Реформи і Порядок», і в першій десятці є лідер партії Віктор Пинзеник, результат абсолютно непоганий. Більше того, мова йшла не стільки про потрапляння у стопроцентно прохідну частину, а про консолідовану участь політичних сил у дострокових виборах. І те, що представники нашої партії присутні в спільному списку не просто як фізичні особи, а представляють повноцінну політичну силу, це великий позитив. Бо за кожним учасником блоку і списку не тільки прізвище, але й активісти, симпатики, ідеї та програми.

Зараз в області і місті формують виборчі штаби, у які ввійдуть представники всіх трьох політичних сил, що сформували спільний список БЮТу на вибори. При цьому сподіваюся, що вибори не зіпсують відносини між політичними силами, представленими в Львівській міській раді. Бо робота, спрямована на вирішення львівських проблем, не повинна залежати від формату участі у виборах.

Загалом дуже шкода, що станом на сьогодні переговори демократичних сил не завершилися утворенням двох, максимум трьох блоків. Це могло би стати дієвішою противагою нинішній коаліції регіонів-комуністів-соціалістів під час дострокових виборів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *