Вільні VIP-серця

Лілія КУЛЕБА, для «Львівського порталу»

|

Серед потенційних женихів та наречених – 15 депутатів Львівської міської ради.

День усіх закоханих, навіть якщо ти таким не є, приносить у серця кожного тепло та піднесені почуття. Коли людина кохає, очі світяться від щастя, вона готова гори долати за один подих. І ніхто не знає, де шукати кохання. Воно просто приходить, забирає розум і змушує серце битись частіше… А от хто з наших міських обранців досі цього почуття не знайшов, ми вирішили з’ясувати.

Загалом серед депутатського корпусу Львівської міської ради одиноких половинок ми налічили 15 осіб. Дехто з них вже з досвідом сімейного життя, інші лише розпочинають свій життєвий шлях, як в бізнесі, так в політиці, а надто в особистому житті.

Цікаво, що безумовне лідерство у цій сфері посідає фракція БЮТ. Половина потенційних женихів та наречених з числа депутатів міськради зручно почувають себе саме у лавах соратників Юлії Тимошенко.

Серед наймолодших наречених у фракції БЮТ – 26-річний Тарас Вовк. Юрист за освітою, високий блондин з світлими очима, мрія кожної дівчини, яка полюбляє серіали. Коли він посміхається, ямочки, що утворюються на щоках, можуть звести з розуму будь-яку жінку. Попри наполегливість у праці (а працює він начальником відділу в одному з комунальних підприємств), не залишає Тараса й бажання знань. Тому він і навчається у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України для здобуття кваліфікації магістра державного управління. Тому, без роботи він не залишиться, а сім’я, відповідно, без ресурсу на існування. Думайте, дівчата…

Із добре забезпечених женихів, із власним бізнесом у кишені, можемо відзначити двох Андріїв: Дзюбана та Хміляра. 36-річний Андрій Дзюбан, русявий, стильний депутат з вищою освітою та розумним поглядом – приватний підприємець і хороший наречений. Завжди серйозний, часом насуплений. Воно й не дивно, адже власні робочі моменти пов’язує з комп’ютерною технікою, менеджментом та маркетингом, підробляючи також викладацькою практикою. А от 37-річний Андрій Хміляр має власну справу в абсолютно іншій сфері. Рожевощокий, міцний чоловік має чималий досвід роботи ветеринарним лікарем. Тому з домашніми тваринами проблем не виникатиме. Сьогодні Андрій має приватний бізнес у сфері громадського харчування. Це наводить на думку, що його жінка завжди буде сита та втішена, як і чоловік. Зазвичай кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. У цій ситуації все може статись з точністю до навпаки.

Перейдемо до більш досвідчених БЮТівських женихів. Віктор Москалюк, у віці 48 років знає, що таке сімейне життя. Виходець із Рівненщини знайшов себе у Львові. Працює викладачем, доцент, член Національної спілки художників України. Про творчу особистості свідчить приємна та привітна зовнішність, його мистецький підхід до вирішення питань, погляд що витає десь далеко в карих оченятах. У сесійній залі впевнено відстоює питання пам’яток архітектури Львова.

Не менш знаним холостяком у Львові є Теодор Дяків. Майже 50-ти річний досвід життя надав досвідченому депутатові неабияку можливість бути фахівцем у багатьох питаннях та відстоювати їх як у сесійній залі, так і в інших інстанціях. Одні тільки регалії Дяківа чого вартують. Директор приватного підприємства «Формула-плюс», голова Правління Асоціації платників податків Львівської області, член Ради Асоціації роботодавців Львівської області, голова комісії з розгляду спірних питань Громадської колегії при ДПА у Львівській області, дійсний член Комітету підприємців Львівщини, координатор з питань взаємодії Комітету з митними органами, має низку наукових праць. Член постійної депутатської комісії Львівської міської ради депутатської діяльності та законності. Інтереси громади міста твердо відстоює навіть у судовому порядку. Щоправда, нещодавно Дяківа виключили з фракції БЮТ. А це може викликати побоювання у потенційних наречених, що є симпатиками цієї політичної сили. З іншого боку, привабливим може виявитися той факт, що Дяків не соромиться офіційно визнавати себе мільйонером.

Якщо ж говорити про прекрасну, незаміжню та перспективну половину фракції БЮТ, то тут усі як на підбір. Та все по порядку. Оксана Вітик, блондинка з світлими очима, справжня галичанка. Молода перспективна бухгалтер. Після закінчення академії працювала за спеціальністю, тому й не дивно, що потрапила до постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету. Наполегливо йде до своєї мети. А вміння рахувати гроші в сім’ї не найгірша риса жінки, особливо коли чоловік зарплату додому приносить.

Марія Коверчук, ще одна БЮТівська блондинка з теплим та ніжним поглядом не є корінною львів’янкою. Та це не перешкоджає їй ревно відстоювати інтереси мешканців нашого міста. Економіст за освітою. За своє життя спробувала чимало різних професій. Однак повернулась до власної спеціальності, і зараз обіймає посаду фінансового директора.

І нарешті, славнозвісна Ірина Полякова, яка радше полюбляє, коли її кличуть Руша. Струнка чорнявка з карими очима, майже модель. Завжди стильно вдягнена, що не є дивним, адже пані Полякова є власницею приватного підприємства, яке виготовляє жіночий одяг. Моделювання та пошиття одягу не єдине її захоплення. Ця цілеспрямована та енергійна жінка також спробувала себе у журналістській діяльності, і керує редакцією газети «Крок». Потенційних чоловіків попереджуємо – жити з цією жінкою буде непросто, але завжди цікаво.

Фракція «Наша Україна» серйозніше підійшла до організації свого сімейного статусу – тимчасово вільних сердець тутпрактично немає. Зате навіть обмежена пропозиція від “НУ” виглядає надзвичайно привабливою.

34-річний Тарас Криворучко складає враження серйозного, статного мужчини, хоча інколи на його обличчі можна зустріти посмішку, яка йому дуже личить. Має дві освіти – медичну та юридичну. Спробував себе в обох напрямках, та залишився працювати юристом у адвокатському об’єднані. Депутатський досвід здобуває вперше, до того був консультантом народного депутата. Мабуть, це підштовхнуло його до політичної кар’єри, адже депутат-юрист доволі перспективна позиція. У раді Криворучко очолює дуже поважну земельну комісію, відтак є об’єктом пильної уваги підприємців обох статей. Не виключено, що якійсь підприємливій бізнесвумен вдасться поєднати свої бізнесові інтереси з особистими.

Наймолодший депутат-жених Львівської міськради, Іван Кардаш, входить до складу фракції «Пори». Напередодні свята всіх закоханих Івану виповнилося 23 роки, та молодість, запал, амбіції говорять більше за його вік. Компанійський та відкритий, молодий, статний, чорнявий вільний депутат не залишає без уваги багатьох дівчат. Окрім сесійної зали, Івана можна зустріти у Політехніці, студентом якої він є. Також Кардаш очолює «Студентське братство Львівської Політехніки». З 2003 року розпочав активну громадську та барикадну діяльність, яка разом із ГО «Пора» привели його у Львівську міську раду.

Ще один «порист», 26-річний корінний львів’янин Олег Сорочкін, юрист за освітою, після закінчення навчання розпочав кар’єрний зріст за спеціальністю. Зараз працює юристом консультантом у ТзОВ «Кафе «Каштан». Окрім цього, Олег захоплюється викладацькою діяльністю, і темою його наукових досліджень є проблема конституційного та адміністративного права. Очевидно, в майбутньому когось чекає не просто прекрасний чоловік, а й блискучий юрист. Громадською діяльністю активно почав займатись з 2000 року. Сьогодні, окрім членства у ГО «ПОРА», обіймає посаду голови „Львівського центру прав людини”. Тому можна припустити, що він захищає інтереси громади міста не лише в сесійній залі, а у правовому полі.

Є серед членів фракції «Пори» і потенційна наречена. Наталка Федорович, чорнява галичанка, здобула дві вищі освіти, релігійну та історичну. Спочатку знайшла себе у викладацькій роботі, а згодом зрозуміла, що покликана захищати права соціально незахищених верств населення. На сьогодні працює на посаді начальника управління соціального захисту, де доволі палко та віддано виконує свою роботу.

Найменше шансів погуляти на весіллі у колег мають члени двох інших фракцій міськради. Не тому, що їхні наречені гірші за інших, просто у кожній фракції їх налічується лише по одному.

У ВО «Свобода» залишився неодруженим один молодий хлопчина, 24-річний Андрій Хомицький. Економіст за освітою, працює за спеціальністю. Худорлявий, чорнявий високий хлопець ревно взявся за відстоювання та доведення до ладу передвиборних обіцянок ВО «Свобода». Тим паче, що він є членом депутатської комісії економічної політики.

І нарешті, представник УНП, 29-річний Володимир Гірняк. Попри доволі молодий вік, у міськраді відбуває уже другу каденцію. Устиг здобути дві вищі освіти, економічну та юридичну, що не може не сподобатись майбутній нареченій. Як і те, що Володимир є гендиректором ТзОВ «Юридично-інвестиційної компанії «Правосвіт». Вартує уваги й той факт, що друзі напівжартома називають Гірняка майбутнім мером Львова. А у кожному жарті, як відомо, є лише доля жарту.

Депутатський вік не такий уже й довгий. Не далі як за кілька років усі вищеперелічені кандидати на похід до шлюбного вівтаря можуть опинитися й поза межами VIP-зали. Особливо, якщо їх амбіції не будуть підігріті нарешті знайденою половинкою. Тож поспішайте зловити свою птаху щастя, пані та панове. Сесійні засідання Львівської міськради відбуваються по четвергах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *