Ірина Подоляк, керівник відділу зовнішніх зв’язків ЛМР: „На День Львова плануємо підписати рамкову угоду із Санкт-Петербургом”

|

„Що стосується, власне міжнародних проектів, то у заходах, присвячених святкуванню Дня Львова, братимуть участь представники наших міст-партнерів чи держав-партнерів.

Запрошення скеровані до 41 респондента – до керівників міст та дипломатичних установ, акредитованих в Україні, тобто до посольств.

Маємо уже позитивні відповіді – міста-партнери будуть представлені на рівні мерів. Очевидно, що це наші польські міста. Серед них є місто, з яким ми дуже тісно співпрацюємо, яке підтримує Львів у всіх його починаннях – це Варшава. Маємо підтвердження від Президента Варшави, що він буде на святкуванні.

Також є позитивні відповіді від послів Чехії, Франції, Канади і Швейцарської конфедерації. Ми дали відповідний термін на підтвердження – і наразі очікуємо відповіді від інших посольств.

Також очікуємо відповіді від Санкт-Петербурга, з яким цього року плануємо підписати протокол намірів про співпрацю. Розмова про це йде вже багато років і цього року ми виходимо на конкретну рамкову угоду. Сподіваємося, що підписання відбудеться на День міста, а якщо не складеться, то під час економічного форуму”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *