Більшість працівників „Світоча” другий день страйкують на підтримку Ющенка

„Контекст“

|

ЛЬВІВ, 23 ЛИСТОПАДА, КОНТЕКСТ-МЕДІА. – Більшість працівників Львівської кондитерської фірми „Світоч” другий день страйкувати на підтримку Віктора Ющенка, однак виробництво не припиняється.

Про це „Контекст-медіа” повідомив прес-секретар „Світоча” Анатолій Нашкерський.

Анатолій Нашкерський не зміг назвати точну кількість страйкуючих від „Світоча”, оскільки, за його словами, одні люди йшли організовано, а інші стихійно.

„Можливо, кілька сотень”, — припустив він.

За його словами, на страйк мали змогу піти всі, хто висловив таке бажання. Адміністрація підприємства не забороняє працівникам висловлювати свою громадянську і політичну позицію, і захищати свої конституційні права.

Водночас Нашкерський підкреслив, що рішення страйкувати належить виключно працівникам кондитерської фірми, але не має нічого спільного з позицією її власників: „Транснаціональна компанія Nestle, якій належить фабрика „Світоч”, працює в більш ніж 150 країнах світу і має свою позицію не втручатися у внутрішньополітичні справи держав, а займаися виключно виробництвом і бізнесом”.

За словами Анатолія Нашкерськго, „Світоч” не може повністю зупинити своє виробництво, оскільки це безперервний цикл і, щоб зупинити виробництво, потрібно щонайменше 3 дні.

На фабриці „Світоч” працює 1,5 тисячі працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *