Податківці на Львівщині продовжують масово визнавати Ющенка президентом

|

ЛЬВІВ, КОНТЕКСТ-МЕДІА. — Працівники податкової у Львівській області продовжують виступати зі зверненнями до своїх колег, в яких називають оголошені ЦВК результати виборів Президента України сфальсифікованими і закликають визнати переможцем виборів Віктора Ющенка.

До агентства „Контекст-медіа”, зокрема, надійшли тексти таких звернень від працівників Сокальського відділення Червоноградської об’єднаної ДПІ, Червоноградської ОДПІ, Бродівського відділення Буської міжрайонної ДПІ, Радехівського відділення Кам’янка-Бузької МДПІ, Самбірської ОДПІ, Старосамбірського відділення Самбірської ОДПІ, Городоцької МДПІ, ДПІ у Пустомитівському районі, Золочівської МДПІ, Перемишлянського відділення Золочівської МДПІ.

Зокрема, у зверненні золочівських податківців сказано: „Наш колектив був у числі тих податкових органів Львівщини, які бойкотували збір відкріпних талонів, і відстояли свою громадянську позицію щодо виборчого права, не боячись масових звільнень з роботи. Нас багато і нас не подолати!”.

Тексти деяких звернень абсолютно ідентичні між собою.

Водночас джерела в ДПА у Львівській області стверджують, що довіри заслуговують не всі з цих звернень, а лише від працівників Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ, Бродівського відділення Буської МДПІ, Городоцької МДПІ, Золочівської МДПІ. Крім цього, за даними джерел, під цими зверненнями є підписи невеликої частини складу податкових інспекцій.

У розпорядженні агентства є також текст нібито звернення працівників ДПА у Львівській області. Однак джерела в податковій категорично заперечують його існування.

Як повідомляло раніше агентство, працівники Стрийської і Миколаївської ОДПІ підтримали Загальнонаціональний політичний страйк у підтримку Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *