Янукович відповість за „козлів“ - „Поступ“, 11 листопада

|

Кандидат у президенти Віктор Янукович вирішив взяти участь у теледебатах зі своїм опонентом лідером „Нашої України“ Віктором Ющенком. Про це „Поступу“ повідомив радник Януковича, народний депутат Тарас Чорновіл.

Сам Віктор Федорович, оприлюднюючи своє рішення, заявив: „Я все-таки прийняв рішення відкинути емоції та піти на теледебати. Я на теледебати піду“. За його словами, останнім часом він отримав багато листів від виборців, котрі переконали його взяти участь у теледебатах. Мовляв, вони дозволять краще оцінити переваги того чи іншого кандидата у президенти. „Все ж таки теледебати дають можливість подивитись, хто є хто, і в мене є з чим йти на них“, — зауважив прем`єр.

Янукович також запевнив, що готовий вважати висловлювання на його адресу від представників Ющенка та від нього самого емоціями. „Я задоволений, що Віктор Андрійович розуміє, що це були емоції. Я вважаю, у кожного є емоції. Але ми завжди маємо розуміти, що вибори закінчуються, а життя триває“, — наголосив прем`єр.

Слід сподіватися, що дебати між Ющенком та Януковичем будуть гострими навзаєм. Ющенкові доведеться відповісти за те, що він називає владу бандитами, та за звинувачення її у своєму отруєнні. Натомість Янукович пояснюватиме своє кримінальне минуле та те, які „козли“ йому заважають жити.

Нагадаємо, що згідно із законом, теледебати мають відбутися за 5 днів до дня голосування, тобто 16 листопада.

Є. Д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *