Поранили “авторитета” - „Львівська газета“, 2 липня

|

УЧОРА у Львові на вулиці Йосифа Сліпого вчинено замах на одного з мешканців будинку №21. Як стало відомо “Газеті” з неофіційних джерел, жертва нападу – львівський кримінальний авторитет на прізвисько “Морда”, якого, за попередніми даними, госпіталізували з пораненням плеча.

Замах вчинено між 16-ою та 17-ою годинами. Невідомі особи, під’їхавши до будинку легковим автомобілем білого кольору, з автоматичної зброї розстріляли чоловіка, який саме підходив до хвіртки. Жертві нападу, очевидно, вдалося сховатися за огорожею відразу після того, як почалася стрілянина, оскільки слідів крові ззовні не видно, починаються вони лише на подвір’ї, ведучи в під’їзд будинку. На загорожі можна нарахувати близько п’ятнадцяти дірок від куль, хоча згодом оперативники знайшли на дорозі лише шість гільз.

Очевидно, зловмисники не виходили з машини для того, щоб пересвідчитися, чи їхні постріли були влучними, а відразу втекли з місця пригоди. У цей час потерпілий зумів самостійно дійти до своєї квартири і попросив дружину викликати “швидку”.

Повідомлення про стрілянину надійшло в міліцію близько 17.00. На місце пригоди виїхала слідча група Личаківського райвідділу, розташованого неподалік. Ще о 19.00 тривав пошук і опитування свідків, які могли хоч щось бачити. Присутні правоохоронці відмовилися давати будь-які коментарі, мотивуючи це тим, що не мають на це дозволу й “чекають на прокурора, який має прибути з хвилини на хвилину”. Крім того, вони заборонили спілкуватися з мешканцями зазначеного будинку, вважаючи, що це зашкодить слідству.

Виконувач обов’язків начальника ЛМУ УМВСУ у Львівській області, підполковник міліції Михайло Курочка був солідарним зі своїми колегами по зброї й наголосив, що не даватиме ніяких коментарів, доки триватиме слідчий огляд на місці події. Щоправда, він не підтвердив і не спростував твердження про те, що поранений чоловік – справді кримінальний авторитет “Морда”.

А.Г.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *