Любомир Буняк, міський голова Львова: “Пропозиції перевізників розглядатимемо на засіданні виконкому”

|

“До мене звернулася Асоціація перевізників з пропозицією розгляду підвищення тарифів на виконавчому комітеті. Я детально ще не переглядав документів, але бачу, що інформація опрацьована. Завтра, очевидно, будемо розглядати це питання. Яким буде рішення, я наперед не можу сказати. У будь-якому випадку поспішати ми не збираємося, все робитимемо так, як зробили по тарифах на воду.

Ми дійсно добрих півроку працювали над тарифами щодо води і час показав привильність прийняття рішення. До проблем перевізників ми теж поставимося з повною відповідальністю. Справді, ціна на паливо різко зросла, що прикро для нашої економіки і для нашого міста. Це вимагатиме перегляду взагалі нашого бюджету, це стосується всіх галузей і кожного мешканця, напевне, подорожчають й інші товари, в ціну яких входять транспортні витрати Але я ще раз повторюю, ми мусимо підійти до розрахунків зважливо і розсудливо.

Щодо можливих цін, я не можу зі стелі сказати, яким може бути розрахунок за транспорт. За оцінками перевізників, викладеними у їхньому зверненні, тарифи потрібно підвищити до однієї гривні. Будемо розглядати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *