Сміттєзвалище… під ялинкою - „Високий замок“, 12 січня

Ратуша-ForUm

|

Цьогорічна зустріч Нового року біля головної ялинки вкотре продемонструвала невисокий рівень культури наших міщан. Не вміємо ми цивілізовано святкувати на вулиці. Мало того, що влаштували гучну петардову канонаду, так ще й залишили по собі річну “норму” сміття.

Як розповідають очевидці, у новорічну ніч у центрі Львова п’яна молодь влаштувала „оргію“. Звідусіль різали вухо матюки. Тих, що перебрали, знудило просто біля головної ялинки. А одна парочка без комплексів о четвертій ранку, кажуть, займалася коханням на лавочці на стометрівці. На вулицях давнього Львова панував безлад.

Через кілька годин настало гірке похмілля: площу біля Оперного театру “прикрашала” купа порожніх пляшок, розбите скло, недопалки, обгортки та навіть… використані презервативи. Львів’яни, які вдень вийшли з сім’ями до головної ялинки, побачивши несвяткову картину, поверталися назад вже не зі святковим настроєм. І якщо в європейських містах сміття після вуличних святкувань прибирають ще до світанку, то у нас не поспішають розгрібати наслідки масових гулянь…

Олександра ХАРЧЕНКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *