ОСТАННІ НОВИНИ

Українець Мчедлідзе поступився у бронзовому фіналі з вільної боротьби

Маркіян Рой

|

Український борець вільного стилю (до 97 кг) Муразі Мчедлідзе достроково поступився азербайджанцю Магомедхану Магомедову у поєдинку за бронзу з вільної боротьби серед чоловіків на Олімпійських іграх 2024. Про це повідомляє Чемпіон.

Сутичка завершилась з рахунком 10:0. Українець програв перший період (0:5) – азербайджанець заробив 4 бали за дві дії, ще один бал йому дали за пасивність Муразі.

Друга половина сутички продовжилась з атак Магомедова, який зміг довести рахунок до 10:0, що стало достроковим завершенням поєдинку.

Нагадаємо, Мчедлідзе розпочав свій шлях на турнірі з перемоги над представником Туреччини Ібрагімом Чіфтчі – 5:1. Надалі Муразі зазнав поразки у чвертьфіналі, де достроково поступився грузину Гіві Матчарашвілі на першій хвилині другого періоду. Однак зміг потрапити у втішні сутички завдяки виходу Матчарашвілі у фінал змагань, де здолав Ніколааса Йоганнеса де Ланге з Південної Африки з рахунком 5:3.

Наразі Україна з 12-ма медалями (3 золотих, 5 срібних і 4 бронзових) посідає 21-е місце в командному заліку.

Відразу три медалі є з легкої атлетики: «золото» взяла Ярослава Магучіх за стрибки у висоту, «бронзу» – Ірина Геращенко. Також бронзову медаль отримав Михайло Кохан у метанні молота.

Золоту медаль Україна отримала у жіночому командному фехтуванні на шаблях), срібну виборов Сергій Куліш (стрільба з гвинтівки у трьох положеннях на дистанції 50 метрів) та бронзову – Ольга Харлан (фехтування на шаблях, особистий турнір).

Також срібним призером Олімпіади став гімнаст Ілля Ковтун у вправах на паралельних брусах.

8 серпня боксер Олександр Хижняк став олімпійським чемпіоном та приніс Україні третє золото в Парижі, а український борець Насібов став віцечемпіоном Олімпіади.

Того ж дня бронзову медаль здобув борець герко-римського стилю Жан Беленюк у категорії до 87 кг.

Українські веслувальниці Людмила Лузан та Анастасія Рибачок здобули срібну медаль у каное-двійці на дистанції 500 метрів.

Ірина Коляденко принесла Україні «срібло» у вільній боротьбі у ваговій категорії до 62 кг.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *